måndag 28 februari 2011

Dagen!

Hej igår kväll orka jag bara inte gå in och skriva :/ var så fruktansvärt trött... :( aja idag skall jag in ti stan ti doktorn :/ aa lite så där halv kul :// men sånt man måste göra ibland :P jag vill färga håret oxå idag men känns som att det är lite onödigt jag färgar de MINST en gång i veckan, ABSOLUT INTE BRA! :P men det är inte så snyggt med ut växt heller :/ så vad gör man då? jo man färgar de igen :) men jag skall försöka gå in sen och skriva några rader ;) puss & kram :) <3 <3

söndag 27 februari 2011

Godmorgon!

Hej alla glada! :) jag vakna typ 10 i 10 och orka inte ligga kvar i sängen så gick upp :) hörde att mamma och pappa och charlie satt och såg film men orka inte gå in ti dom så satte mig i soffan och glodde roligt liv man har alltså. men sen kom alla ut och bara och här sitter du man bara aah ;) hehe idag vet jag inte vad jag skall hitta på får väll se vad dagen har att erbjuda... :) jag kommer nog in senare puzz hejdå <3 :)) ha en jätte bra dag... :D <3

lördag 26 februari 2011

Hej!

Hej har vart med Fanny igår och en stund idag, och idag så åkte vi in ti stan... handla på ica maxi och där träffa hon på sin mamma så hon åkte hem med dom... hände lite saker som ABSOLUT INTE får hända... :( men förutom de har vi haft kul... :) men nu sitter jag hemma och mamma och pappa e ute med några kompisar... ;) får väll se var bror och jag hittar på puss herrå <3 :)

onsdag 23 februari 2011

Mycke jobb

Hej! jag har inte vart inne på ett tag nu, har haft jätte mycket att göra prov och en massa.men nu sitter och försöka plugga lite men de går ju fan inte bra alls, sitter och håller på med datan istället inge bra ju. i dag hade jag prov engelska men jag tror de gick rätt bra ;) hehe imorgon har jag SO prov fy fan inte kul men de är rätt enkelt denna gång :) och på fredag matte prov vad fan e de här för jävla påhitt hur fan tror dom man skall orka... :O aja lärare fattar ingenting, men de är skit samme tycker väll dom :P men nu skall jag plugga vidare puss herrå <3 <3 :)

lördag 19 februari 2011

Hej bloggen

Hej! sorry jag hann fan inte med att skriva någe igår kväll när jag kom hem var helt slut... jaja jag var på dans i går iaf ass kul var de sen fick vi reda på att vi måste jobba på en dans för vi skall vissa upp den sen då fick man lite panik :O jaja de e bara att ligga i och jobba :) sen var de ju sista prao dagen igår tråkigt men skönt... ;) de har ju vart jätte kul där :) men mycket jobb, ont i ryggen :(. men idag skall jag umgås med familjen.... sen vet jag inte jag skriver mer ikväll puss herrå <3 <3 (:

torsdag 17 februari 2011


Måste bara köpa!! så grymt snygg! <3 <3

Ont i ryggen!

Hej bloggen! idag gick jag inte till jobbet hade så vansinnigt ont i min rygg! mamma fick smörja på tiger balsam i morse. hjälpte lite gran... ;) sen mot kvällen gick de över mer och mer nu känner jag inte av de så mkt så jag har städat mitt rum nu och duschat, snart skall jag packa inför dansen imorgon :) imorgon sista jobb dagen både bra och tråkigt :/ men har längtat lite efter skolan när man e borta från skolan då saknar man den när man e i skolan blir de lite mer att man vill hem :P men så e livet snart bara ett år kvar ju :) men vi hörs imorgon puss och kram alla söta! <3 :)

onsdag 16 februari 2011

Älskar dej gumman!

Hej idag har de vart jobb igen, har ass ont i min rygg :( fy fan säger jag bara för att ha ont i ryggen ingen höjdare...
Men efter jag hade jobbat åkte jag till bästa Fanny ass kul vare men hon skulle sminka mej jag såg ju ut som en jävla neger nej fy vad jag såg ut, men jag måste säga att hon e för jävla bra på att sminka när vi inte har så mörk brunkräm hahah, sen lyssna vi på musik, aaa de var fan ass kul att träffa dej igen du e bara för grym älskar dej Fanny Karlsson <3 <3 :)

tisdag 15 februari 2011

Jobb och slit dag in och dag ut :P

Hej idag har jag jobbat igen de e ju as jobbiggtt, jag som skulle städa idag ja de gick ju och sket sig e så jävla trött så mina ögon blöder... hur skall jag klara hela denna vecka, e rätt att jag kommer somna på jobbet någon dag de vore ju för jävligt rent ut sagt. ;O idag när jag stod och plocka upp varor då kom en gubbe fram och börja snacka med mej snacka om att man blir lite smått rädd då alltså efter typ ett tag gick han igen som tur var jag trodde han skulle stå där och snacka hela jävla dagen :P  imorgon tar vi nya tag och jobbar hårt igen, puss och kram herrå <3 :) 

måndag 14 februari 2011

Jobbig dag! ;)

Hej idag har det vart en jobbig dag var ju på prao, jobba ass hårt ska ni veta ;) men de var grymt jobbigt att bära en massa varor och upp och ner i hyllor men aja sånt man får leva med. Imorgon prao igen hela denna vecka e prao... :P men de skall nog gå bra. :) när jag kom hem somna jag i soffan var helt slut, jag brukar ju aldrig somna i soffan så de betyder att jag var jävligt trött... ;P Imorgon kör vi hårt igen. puss herrå <3 :)))

söndag 13 februari 2011

Hej bloggen!

Tjena! denna dag har vart rätt tråkig faktiskt :P kört fyrhjuling med pulka efter med min bror de var ju kul iaf :)) men sen har jag typ bara suttit och plugga ti engelska provet de e fan mindre kul :O jaja imorgon e det iaf prao i en vecka fram åt ;) super kul kommer de bli men nu skall jag umgås med familjen puss herrå <3 <3 :))

Morgon! :)

Hej! :) Jag vakna typ vid halv 10 och då var redan mamma och pappa vakna... efter typ 10 min kom min bror upp, då börja vi baka en tårta till pappa vet inte varför... :P men den blev hyfsat bra, han blev iaf jätte glad och de var ju de som var huvudsaken :D nu vet jag inte alls vad jag skall göra får väll hitta på någonting ;) men vi hörs senare puss herrå <3 :)